MOBILE / GSM / GPS >> Navigatiesysteem >> TomTom >> Start 62 Europa
TomTom Start 62 Europa
PDF pagina
Productbeschrijving:
De TomTom START 62 biedt essentiƫle navigatie en gratis Lifetime Map-updates. Je kunt eenvoudig bestemmingen vinden met het zoekmenu of door een punt op de kaart aan te raken. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen helpen je voor te bereiden op afritten en kruisingen door je duidelijk de juiste rijstrook voor je geplande route te tonen. Touchscreen van 6 inch.

Lifetime Maps
Zorg dat je de nieuwste kaarten hebt door je TomTom START te verbinden met je pc. We brengen elk seizoen nieuwe kaarten uit met veranderingen in het wegennet en aangepaste maximumsnelheden. Je krijgt deze updates gratis gedurende de levensduur van je systeem.

3 maanden Flitsers
Je wordt door TomTom START van tevoren gewaarschuwd wanneer je een flitser nadert en je wordt herinnerd aan de maximumsnelheid. Je kunt bijgewerkte flitslocaties 3 maanden lang downloaden, zonder extra kosten, door het systeem regelmatig met je computer te verbinden.

Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
Je TomTom START helpt je voor te bereiden op afritten en kruisingen door je duidelijk de juiste rijstrook voor je geplande route te tonen. Zo mis je nooit een afslag en hoef je niet plotseling van rijstrook te wisselen.

Gratis software-updates
Onze navigatiesystemen worden steeds verder ontwikkeld. Door je TomTom START regelmatig te verbinden met je computer kun je onze gratis software-updates downloaden. Je krijgt nieuwe navigatiefuncties, verbeterde prestaties en extra aanpassingsopties. Het duurt maar een paar minuten.
€ 119,99
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :1AA6.002.00
Eancode :0636926081795
PIM ID :1464854692524
Bedienen met stem :
Breedte :16.25 cm
Diepte :2.38 cm
Flitspaalmelder :
Handenvrij bellen :
Hoogte :10.48 cm
Kaartdekking :Europa
Live verkeersinformatie :
Rijstrookbegeleiding :
Schermgrootte :6 inch
Schermresolutie :800 x 480 pixels
Type geheugenkaart :Micro SD
USB-aansluiting :
Maximale batterijduur :1 uur
Navigatie geschikt voor :Auto
Opslagcapaciteit :8 GB
Hebt u ook gedacht aan